ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΡΗ

                      

Απεβίωσε μετά από μακροχρόνια μάχη,  ο συνάδελφος μας δασολόγος, Γιάννης Περρής σε ηλικία 69 ετών. Ο εκλιπών συνάδελφος μας  υπηρετούσε για πολλά έτη στην Κεντρική Δασική Υπηρεσία  και είχε ιδιαίτερα σημαντική πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. 

Διετέλεσε τα έτη 2015-2019 Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος  στο  Δήμο Καισαριανής και ήταν για πολλά χρόνια Μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ και  Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Δ.Υ, υπηρετώντας με σοβαρότητα και πραότητα  τον Τομέα και τον κλάδο μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Δ.Υ αλλά και των συναδέλφων της δασικής πράξης, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στη σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος συναδέλφου, στους οικείους και τους συναγωνιστές του στην πολιτική και κοινωνική του δράση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ και οι συνάδελφοι του δασολόγοι θα παραστούμε και θα αποχαιρετίσουμε πολιτικά τον αγαπητό φίλο, συνάδελφο δασολόγο και αγωνιστή Γιάννη Περρή την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στο κοιμητήριο της Καισαριανής, ώρα 12:00