Κυρίως ¶ρθρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.& ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η Ένωσή μας εστειλε επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπ.Αγρ.Αναπτ.& Τροφίμων προκειμένου να ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση για τα θέματα του Τομέα.
Το κείμενο της επιστολής και η ατζέντα της συζήτησης ακολουθούν:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων θα συνεδριάσει στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου .
Δεδομένου ότι υφίστανται θέματα που απασχολούν τα μέλη μας και το Δ.Σ της Ένωσης, τα οποία εκτιμούμε ότι πρέπει να συζητηθούν με την πολιτική ηγεσία του Υ.Α.Α & Τροφίμων, παρακαλούμε για την πραγματοποίηση συνάντησης με το Δ.Σ της Ένωσης, την παραπάνω ημερομηνία.

Ιδιαιτέρως θέτουμε υπόψη σας τη σημασία αυτών των συναντήσεων, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων των Δασικών Υπηρεσιών, που σχετίζονται με την περιφερειακή τους αποκέντρωση, την αξιοποίηση του δασικού τους προσωπικού, τον τρόπο χρηματοδότησής τους από τα επιχειρησιακά προγράμματα του Υπουργείου, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει το Υπουργείο στη διαμόρφωση και την άσκηση του πλαισίου της σύγχρονης δασικής πολιτικής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Μπόκαρης

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κων/νος Δημόπουλος

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1.Χρηματοδότηση Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών απότα επιχειρησιακά προγράμματα του Υπουργείου Α.Α & Τροφίμων. (4ο ΚΠΣ )

2. Ειδικός Φορέας Δασών ( άρθρου 8 του ν.3208/2003)

3.Δασικοί Χάρτες - Δασολόγιο .

4.Διασύνδεση του Υπουργείου με τις Περιφερειακές Δασικές Υπηρεσίες ( τεκμηρίωση ανάγκης – τρόποι διασύνδεσης – έλεγχος υπηρεσιών και έργου )

Η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα .
Εκτός απο τα θέματα της ατζέντας θέσαμε και θέματα όπως το Γεωτεχνικό επίδομα και η άυξηση των τριμήνων που είναι αιτήματα και της ομοσπονδίας.
Συνάδελφοι οι απαντήσεις που πήραμε δεν μας ικανοποίησαν. Στην πραγματικότητα ο Γενικός Γραμματέας δεν ήταν σε θέση να απαντήσει ούτε στα θεσμικά ούτε στα οικονομικά ζητήματα και προσπαθούσε με γενικόλογες προσεγγίσεις να υπεκφύγει -


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr