Κυρίως ¶ρθρο

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Δ.Σ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λειτουργία και δράση Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων συνεδρίασε στην Πάτρα, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ώρα 11:00.
Πριν τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου προηγήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας. Στο Γενικό Γραμματέα τέθηκαν τα κυριότερα θέματα του προσωπικού και κυρίως το θέμα των μεταθέσεων – μετακινήσεων δασολόγων χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Υπηρεσιακού συμβουλίου καθώς και θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών και τα σχέδια Οργανισμών.
Στη συνάντηση παρευρέθη και ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Δυτικής Ελλάδος ο οποίος ανέλυσε και ειδικότερα θέματα της Περιφέρειας.
Στη συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη μας από την ίδια Περιφέρεια και δόθηκε συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε της Πάτραςγια τα προβλήματα του Τομέα.
Εκτιμούμε ότι με τις επισκέψεις του Διοικητικού Συμβουλίου σε διάφορες Περιφέρειες θα δοθεί η δυνατότητα να κατατεθούν προτάσεις, να γίνει συζήτηση επί αυτών και να παρθούν αποφάσεις για την καλύτερη δράση του Συλλόγου.
Ασφαλώς τα διοικητικά, και διαρθρωτικά προβλήματα των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών, τα θέματα ενίσχυσης και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και την ανάγκη προβολής του κλάδου αλλά και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, επιβάλλουν τη συμμετοχή όλων των δασολόγων με προτάσεις και υποδείξεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Νικόλαος Μπόκαρης Κων/νος Δημόπουλος
Τηλ. επικοινωνίας : 6937883012 Τηλ. επικοινωνίας :6947820880


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr