Κυρίως ¶ρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί εστάλη στα ΜΜΕ με αφορμή την μή καταβολή των μισθών σε 1000 περίπου εργαζόμενους εποχιακούς υπαλλήλους. Με την κοινοποίηση του δελτίου και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος, κινήθηκαν οι αρμόδιοι Υπουργοί για την επίλυση του προβλήματος και ήδη δρομολογήθηκε λύση για την καταβολή της μισθοδοσίας.

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το περυσινό καλοκαίρι η χώρα μας έζησε τη μεγαλύτερη γνωστή οικολογική καταστροφή στη ιστορία της και θρήνησε για δεκάδες ανθρώπινες ζωές στη διάρκεια της καταστροφής. Περίσσεψαν τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης, περίσσεψαν και οι υποσχέσεις της για αντιμετώπιση των καταστροφών, για «ξαναζωντάνεμα» των κατεστραμμένων περιοχών.
Σήμερα ένα χρόνο σχεδόν μετά, το μόνο που μένει είναι η καμένη γη, ο ανθρώπινος πόνος και η αγανάκτηση όλων αυτών που σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό ενεπλάκησαν στα περυσινά γεγονότα. Ανάμεσα σ’ αυτούς και οι εποχικοί υπάλληλοι δασολόγοι, δασοπόνοι και δασεργάτες που προσελήφθηκαν το έτος 2007 και απασχολούνται για την εκτέλεση αντιδιαβρωτικών κλπ έργων στις καμμένες περιοχές, οι οποίοι παραμένουν εδώ και τέσσερις μήνες απλήρωτοι, χωρίς κανείς να συγκινείται από τη δραματική κατάσταση που βιώνουν.
Η ίδια κυβέρνηση η οποία επιμένει να εφαρμόζει μια αντιδασική νομοθεσία που οπλίζει τα χέρια των «εμπρηστών» που έχουν στόχο την αλλαγή χρήσης των δασών, η οποία αφήνει τις δασικές υπηρεσίες να «μαραζώνουν» από την έλλειψη προσωπικού, πιστώσεων και μέσων, η οποία δεν φροντίζει να οργανώσει αποτελεσματικό μηχανισμό προστασίας των δασών και της δημόσιας περιουσίας γενικότερα, η ίδια κυβέρνηση, επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία απέναντι στους εργαζόμενους πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τις πληγείσες περιοχές, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ.
Απαιτούμε την άμεση καταβολή των μισθών των εργαζόμενων και την τήρηση των υποσχέσεων του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, για να ανακουφιστούν έστω και σε μικρό βαθμό οι κάτοικοι των κατεστραμμένων περιοχών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Νικόλαος Μπόκαρης Κώστας Δημόπουλος
6937883012 6947820880


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr