Κυρίως Άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΑΣΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου λάβαμε γνώση για την νομοθετική ρύθμιση που προωθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλ.Κοντός, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία, με την οποία δίνει τη δυνατότητα επανεξέτασης τελεσίδικων πράξεων χαρακτηρισμού, με τις οποίες κάποιες εκτάσεις χαρακτηρίζονται ως δάση ή δασικές.
Πέρα από το γεγονός ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στην εφαρμογή της δασικής νομοθεσίας δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται αποσπασματικά και ερήμην των αρμοδίων φορέων, οι Δασολόγοι και οι συνδικαλιστικές Οργανώσεις του τομέα έχουν πικρή πείρα από την προώθηση ανάλογων ρυθμίσεων, στη μέση μάλιστα της αντιπυρικής περιόδου, που κάθε άλλο παρά αποβλέπουν στην προστασία των δασικών οικοσυστημάτων.
Ζητάμε ακόμη και σήμερα την πλήρη ενημέρωσή μας για το προωθούμενο σχέδιο νόμου για την κτηνοτροφία καθότι είναι γνωστό ότι τα δάση και οι δασικές εκτάσεις αποτελούν τον κύριο χώρο που ασκούνται οι περισσότερες δραστηριότητες που αφορούν στην κτηνοτροφία .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Μπόκαρης Κώστας Δημόπουλος


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr