Κυρίως Άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΚΑΙ 25 /9


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/9/2013

Με την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της προηγούμενης εβδομάδας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, οι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο τομέα έστειλαν μήνυμα καθαρό, δυναμικό και αδιαπραγμάτευτο τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Τρόικα, ότι είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την πολιτική της διάλυσης του Δημοσίου Τομέα, να βάλουν φραγμό στο ξεπούλημα των Δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών καθώς και οριστικό τέλος στην πολιτική των απολύσεων-διαθεσιμοτήτων.
Ήρθε η ώρα ο αγώνας αυτός να πάρει παλλαϊκά χαρακτηριστικά με τη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τον λαό.
Οι εργαζόμενοι στις Δασικές Υπηρεσίες, συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στις νέες απεργιακές κινητοποιήσεις .
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ :
- Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 (ημέρα κατά την οποία η Τρόικα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), πραγματοποιείται Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και Πανεργατικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 10.30.
Οι εργαζόμενοι στις Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και στο ΥΠΕΚΑ θα συγκεντρωθούν στις 10:00 έξω από το κτήριο της Ειδικής Γραμματείας Δασών (Χαλκοκονδύλη 31).
- Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 (δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων), θα πραγματοποιηθεί Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ, στην πλατεία Συντάγματος στις 6:00 το απόγευμα.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε και εμείς όλους τους εργαζόμενους στις Δασικές Υπηρεσίες, τις περιφερειακές μας επιτροπές και τα υπόλοιπα σωματεία των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν σε κάθε χώρο εργασίας Γενικές Συνελεύσεις από τη Δευτέρα 23/9, προκειμένου με τη συμμετοχή όλων να συζητηθεί και να ωριμάσει η γενικευμένη αντίδρασή μας και η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν.
Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των δασικών Υπαλλήλων, οι εργαζόμενοι στο Δασικό Τομέα, όλοι μας, καταδικάζουμε τις πολιτικές των απολύσεων, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και τη μεθοδευμένη στοχοποίηση και διάλυση των δημόσιων Υπηρεσιών, τη διάλυση της Δασικής Υπηρεσίας και το ξεπούλημα του δασικού μας πλούτου.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ν.Μπόκαρης Γεώργ.Παπαρουσόπουλος


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr