Κυρίως Άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Θέμα: Εκλογές Π.Ε.Δ.Δ.Υ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ στην τελευταία του συνεδρίαση στην Αθήνα αποφάσισε , σύμφωνα με το καταστατικό μας, να προχωρήσει στην διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της Ένωσης.
Στο πλαίσιο αυτό η οριστική Γενική Συνέλευση θα γίνει στην Αθήνα στις 22 Μαΐου και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, σε εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στις έδρες των περιφερειών .

Αγαπητοί συνάδελφοι, ο αγώνας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τομέα μας αλλά και του κλάδου, είναι δύσκολος και απαιτεί τη στήριξη σας. Η ανάδειξη του ρόλου μας στην ελληνική κοινωνία, η προσφορά επιστημονικού έργου και η ανάπτυξη και προστασία των δασικών πόρων, είναι άμεσες προτεραιότητες που επιβάλουν την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή όλων των δασολόγων.

Η παρουσία σας στις καταστατικές Διαδικασίες της Ένωσης είναι απαραίτητη και θα βοηθήσει όχι μόνο στην επιλογή των καταλληλότερων προσώπων για την εκπροσώπηση του κλάδου, αλλά στον καθορισμό της πολιτικής και των στόχων της Ένωσης, την εδραίωση του διεκδικητικού μας πλαισίου και τη λήψη αποφάσεων που ίσως αποδειχθούν καθοριστικές για το μέλλον του κλάδου.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Νικόλαος Μπόκαρης Κώστας Δημόπουλος


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr